Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Hypotonický nápoj Nutrend Unisport Zero 1000 ml

Koncentrovaný sportovní nápoj s mírnou mineralizací a nulovým obsahem cukru. více


Příchuť: 

Zvolte variantu produktu

450 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Hypotonický nápoj Nutrend Unisport Zero je koncentrovaný sportovní nápoj s mírnou mineralizací a nulovým obsahem cukru. Jeho uplatnění nalezneme pro doplnění tekutin při sportovní aktivitě i mimo ni. Díky tomu, že se jedná o hypotonický nápoj, dojde při jeho konzumaci k rychlejšímu doplnění tekutin a minerálů v těle než u jiných typů nápojů. 

Hypotonický nápoj Nutrend Unisport Zero je obohacen o zdroj makro-minerálů hořčíku, sodíku a draslíku. Dále obsahuje aminokyseliny taurin, L-karnitin a L-alanin pro dodání energie povzbuzení mysli. Extrakt ze zeleného čaje zase podpoří metabolismus a stimuluje tělo.


Unisport Zero je určen pro rehydrataci organismu při fyzické aktivitě i mimo ni. Tento produkt mohou užívat i lidé s diabetes I. i II. typu.

  • Hořčík příznivě ovlivňuje činnost svalstva, nervové soustavy a srdce 
  • Extrakt ze zeleného čaje pomáhá snižovat hladinu LDL cholesterolu, stimuluje organismus a působí proti oxidačním vlivům prostředí 
  • Taurin pomáhá snižovat krevní tlak a podporuje stimulaci těla i mysli 
  • L-karnitin podporuje srdeční i mozkovou činnost, dále se díky němu lépe využívá tuková tkáň jako zdroj energie pro fyzickou aktivitu 
  • L-alanin jako snadno aminokyselina podporující metabolismus a funguje jako zdroj energie

Doporučené dávkování: 10 ml koncentrátu do 600 - 700 ml čisté vody. Vypijte maximálně 50 ml koncentrátu denně.

Použití: pro přesnou přípravu nápoje použijte přiloženou odměrku. Po otevření uchovávejte při teplotě do 25°C a spotřebujte do 3 měsíců. Hotový nápoj spotřebujte do 24 hodin. Před použitím protřepejte. Případný zákal není na závadu výrobku. 

Upozornění: Koncentrát k přípravě ochuceného nealkoholického nápoje, se sladidly.

Není určeno pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.


Složení: 

UNISPORT ZERO příchuť pink grep: 
 regulátor kyselosti kyselina citronová, emulze růžový grep (aroma, barviva E 124 a E 110 – mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí), voda, stabilizátor polydextróza, chlorid sodný, glukonát hořečnatý, taurin, L-karnitin, L-alanin, sladidlo acesulfam K, dihydrogenfosforečnan draselný, sladidlo sukralóza, aroma naringin, extrakt ze zeleného čaje (50% polyfenolů, 8 % kofeinu), konzervanty sorban draselný a benzoan sodný.
 
UNISPORT ZERO příchuť višeň + černý rybíz: regulátor kyselosti kyselina citronová, voda, emulze černý rybíz (aroma, barviva E 133 a E 122- může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí), stabilizátor polydextróza, chlorid sodný, glukonát hořečnatý, taurin, aroma, L-karnitin, L-alanin, sladidlo acesulfam K, dihydrogenfosforečnan draselný, sladidlo sukralóza, extrakt ze zeleného čaje (50% polyfenolů, 8 % kofeinu), konzervanty sorban draselný a benzoan sodný.
 
UNISPORT ZERO příchuť broskev + maracuja:  regulátor kyselosti kyselina citronová, voda, stabilizátor polydextróza, chlorid sodný, glukonát hořečnatý, taurin, aroma, L-karnitin, L-alanin, sladidlo acesulfam K, dihydrogenfosforečnan draselný, sladidlo sukralóza, extrakt ze zeleného čaje (50% polyfenolů, 8 % kofeinu), konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, barvivo E 102 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.
 
UNISPORT ZERO příchuť bitter lemon: regulátor kyselosti kyselina citronová, voda, emulze bitter lemon (aroma, barviva E 102 a E 110), stabilizátor polydextróza, chlorid sodný, glukonát hořečnatý, taurin, L-karnitin, L-alanin, sladidlo acesulfam K, dihydrogenfosforečnan draselný, sladidlo sukralóza, extrakt ze zeleného čaje (50% polyfenolů, 8 % kofeinu), konzervanty sorban


Nutriční hodnoty produktu UNISPORT ZERO:

  100 ml Dávka – 10 ml
Energetická hodnota 211 kJ/49 kcal 21 kJ/5 kcal
Tuky 0 g 0 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 0,4 g 0,04 g
   z toho cukry 0,2 g 0,02 g
Vláknina 4,5 g 0,45 g
Bílkoviny 1,5 g 0,15 g
Sůl 1,4 g 0,14 g
Taurin 1000 mg 100 mg
L-karnitin 500 mg 50 mg
L-alanin 500 mg 50 mg
Extrakt zeleného čaje 150 mg 15 mg
 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 6. 10. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Spokojenost

Alternativy

Hlídání ceny produktu