Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Obruč Hula Hoop Spartan Massage Reifen 91 cm

Středně těžká obruč pro pomalejší točení, vhodná pro začátečníky pro naučení základních pohybů a triků. více


599 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pravidelným cvičením s obručí Hula Hoop Spartan Massage Reifen zbavujete Vaše tělo přebytečného tuku na problémových partiích jako jsou břicho, hýždě, boky a nohy. Krouživým pohybem s Hula Hoop obručí pozitivně ovlivňujete funkci kyčlí, kříže a celé oblasti páteře. Pravidelným cvičením s obručí docílíte účinného posilování celého těla. Obručí Spartan Hula Hoop lze také proskakovat a slouží tak podobně jako švihadlo. Díky střední hmotnosti lze s obručí kroužit spíše pomaleji, což ocení především začátečníci, kteří se chtějí naučit základní pohyby a triky a lehká obruč by pro ně byla až příliš rychlá.


Technický popis:

  • odolná obruč z lehkého plastového materiálu
  • průměr obruče: 91 cm
  • hmotnost: 750 g
  • univerzální cvičební pomůcka k posilování celého těla

Ukázka cviků:

 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

20

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 16. 2. 2015

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Obruc nezabira tolik mista oproti ostatnim diky jednoduchemu patentu skladani. Ma prijemne barvy (fialova a ruzova),ktere si muzete diky jednotlivym dilum poskladat podle sebe. Vyhovuje mi,ze je tezsi nez klasicke obruce (pres kilo) a ma masazni vystupky, ktere nevycnivaji,ale jsou plynule zapusteny. Nekoho to nejdriv muze bolet, ale je to o zvyku a ja si ji kupovala hlavne kvuli tomu.

skladovani

vaha

barva

-

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!