Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Vyhřívaný bederní pás Glovii GB1U AKCE

Bederní pás s vyhříváním, napájení powerbankou (není součástí), příjemný materiál, vhodné pro sport i běžné nošení. více


1 999 Kč

2 190 Kč s DPH

-9%

ušetříte 191 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Vyhřívaný bederní pás Glovii GB1U je speciální ledvinový pás s aktivním elektronickým výhřevem vhodný pro běžné i chladnější období roku. Oblast ledvin a bederní páteře je na prochladnutí velmi náchylná. Bederním pásem s elektrickým výhřevem těmto potížím snadno a efektivně předejdete.

Vyhřívání obstarává jedinečná technologie Flexwarm. Topná tělíska jsou velmi tenká a ohebná, takže vás nijak neomezují ani při sportování a prudších pohybech. Zároveň jsou však velmi odolná, bezpečná a distribuují teplo rovnoměrně.

Díky vyzařování infračervených paprsků mají pozitivní vliv i na krevní oběh. Na výběr máte ze tří režimů, takže intenzitu výhřevu můžete přizpůsobit svým preferencím nebo okolním podmínkám.

Vyhřívaný bederní pás Glovii GB1U se také velmi pohodlně nosí a nezpůsobuje otlaky. Zapínání na suchý zip se širokými možnostmi nastavení zaručuje, že pás dokonale padne každému. Powerbanku (není součástí balení), která zajišťuje napájení topného tělesa, umístíte do postranní kapsy, kde nijak nepřekáží.

Tento bederní pás ocení zejména vyznavači zimních sportů, motorkáři či venkovní pracovníci, ale skvěle se hodí i pro běžné nošení v chladném období.


Technický popis:

  • chrání bederní a ledvinovou oblast před prochladnutím či profouknutím
  • rovnoměrná distribuce tepla
  • skvělé termoizolační vlastnosti udržují oblast zad v teple
  • 3 režimy
  • pevný suchý zip udržuje pás na místě i při náročné pohybové aktivitě
  • univerzální velikost (pro obvod pasu 70 - 140 cm)
  • topné těleso: Flexwarm, 5 W
  • baterie: volitelná powerbanka s USB Type A konektorem (není součástí balení)
  • módy: 33 % (low, 34°C), 66 % (medium, 39°C), 100 % (high, 44°C)
  • výdrž baterie: 20 hod (low), 14 hod (medium), 7 hod (high) při použití powerbanky o kapacitě 10 000 mAh
  • materiál: 60 % polyester, 35 % spandex, 5 % viskózová vlákna
  • hmotnost: 280 g (bez baterie)


Poznámka: Při čištění vyhřívaného oblečení vždy postupujte dle návodu k použití. Menší znečištění doporučujeme řešit povrchovým čištěním pomocí vlhkého hadříku a malého množství čistícího prostředku. V případě, že je třeba důkladnějšího čištění, postupujte dle návodu. V každém případě bezpečně zaizolujte napájecí kabel. Nikdy oblečení nemyjte se zapojenou baterií.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

7

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 28. 3. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Chce to rozhodně powerbanku 10 000 mAh. Pak na nejnižší stupeň sežere 40-50% při 3 hodinách provozu. Pozor na powerbanky, některé ho odmítnout napájet, protože nedetekují mobil pro které mohou být primárně navrženy.

Hřeje jak má

Prodlužovací pás pro tělnatější z nás.


Parametry

Materiál Polyester, Spandex, Viskózová vlákna
Velikost univerzální
Napájení powerbanka (není součástí balení)
Topné těleso Flexwarm
Určení pánské, dámské
Výdrž baterie 20 hod.
Zapínání Suchý zip
Fixace Bedra
Větrání ne
Výztuhy ne
Elektrický výhřev ano
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!