Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Energetický nápoj Nutrend N1 Drink 330 ml

Jedinečná kombinace přísad pro silně stimulující zážitek. Hotový sycený nápoj pro ještě lepší říznou chuť. více


Příchuť: 

Zvolte variantu produktu

52 Kč
15,76 Kč / 100 ml

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Jedinečná kombinace přísad pro silně stimulující zážitek. Nutrend N1 Drink je hotový sycený nápoj pro ještě lepší říznou chuť. Dopomůže vyšvihnout vaši fyzickou i psychickou aktivitu díky obsaženému extraktu z guarany.

Vysoká dávka kofeinu, taurinu i pocit mravenčení díky účinkům beta-alaninu vás doslova nastartuje. Jedinci v rýsovací či redukční fázi také ocení přidaný cholin, který přispívá k optimálnímu metabolismu tuků, a navíc je nápoj zcela bez cukru.


Benefity:

  • L-arginin
  • beta-alanin
  • extrakt z guarany
  • taurin
  • glukuronolakton
  • cholin
  • kofein
  • bez cukru

Guarana
Paullinia cupana, známá pod názvem guarana, je popínavá rostlina, která pochází z Amazonie. Nejvíce je guarana vyhledávána jako přírodní stimulant a dnes už je součástí téměř všech energetických drinků. Je to proto, že semena guarany obsahují násobně více kofeinu než kávová zrna. Nástup účinků se dostavuje pomaleji, ale zase vám fyzická i psychická vitalita získaná z guarany vydrží mnohem déle. Díky tomu je velmi oblíbená u vytrvalostních sportovců, řidičů, studentů nebo manažerů

Kofein
Nejznámější potravinou, ve které se kofein přirozeně vyskytuje je lidmi tolik oblíbená káva. Dále kofein můžeme nalézt v čajových listech, kakaových bobech, guaraně a kola ořeších. Zajímavé je uvědomit si poločas rozpadu kofeinu, který může být v rozpětí 3 až 7 hodin. Toto může být ovlivněno řadou faktorů jako například genetickou predispozicí, formou kofeinu nebo skladbou stravy. 

Pasterizace v kostce
Proces pasterizace je založen na tepelném opracování potravin a na poměru teploty a času, po kterou jsou potraviny této teplotě vystaveny, což způsobí zničení nežádoucích mikroorganismů. Na rozdíl od převaření výrazněji nemění kvalitu potraviny.

Doporučené dávkování: Užijte maximálně 1 lahev za den cca 20 minut před fyzickým výkonem nebo při únavě. Nepřekračujte doporučené dávkování. Po otevření je výrobek určen k okamžité spotřebě.

Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, mrazem, vlhkostí a přímým slunečním zářením. S vysokým obsahem kofeinu (180 mg/330 ml) – není vhodný pro děti a těhotné nebo kojící ženy.


Složení:

příchuť energy: voda, regulátor kyselosti kyselina citronová, L-arginin, beta-alanin, taurin, aroma, aromatická emulze (aroma, barvivo E 150d), oxid uhličitý, glycin, glukuronolakton, cholin L-bitartrát, kofein, regulátor kyselosti citronan sodný, sladidla sukralóza a acesulfam K, extrakt z guarany (10 % kofeinu, barvivo karamel).

příchuť grep + eukalyptus: voda, regulátor kyselosti kyselina citronová, L-arginin, beta-alanin, aroma, taurin, oxid uhličitý, glycin, glukuronolakton, cholin L-bitartrát, kofein, regulátor kyselosti citronan sodný, sladidla sukralóza a acesulfam K, extrakt z guarany (10 % kofeinu, barvivo karamel), barviva E 104 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a E 133.

příchuť jahoda + máta: voda, regulátor kyselosti kyselina citronová, L-arginin, beta-alanin, aroma, taurin, oxid uhličitý, glycin, glukuronolakton, cholin L-bitartrát, kofein, regulátor kyselosti citronan sodný, sladidla sukralóza a acesulfam K, extrakt z guarany (10 % kofeinu, barvivo karamel), barviva E 150c a E 122 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

příchuť tropické ovoce: voda, regulátor kyselosti kyselina citronová, L-arginin, aroma, beta-alanin, taurin, oxid uhličitý, glycin, glukuronolakton, cholin L-bitartrát, kofein, regulátor kyselosti citronan sodný, sladidla sukralóza a acesulfam K, extrakt z guarany (10 % kofeinu, barvivo karamel), barviva E 102 a E 122 – mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

Nutriční hodnoty:

   100 ml  330 ml
Beta-alanin 379 mg 1 250 mg
L-Arginin 606 mg 2 000 mg
Taurin 303 mg 1 000 mg
Glycin 200 mg 660 mg
Glukuronolakton 152 mg 500 mg
Cholin 61 mg 200 mg
Kofein 55 mg 180 mg
Extrakt z guarany 12 mg 40 mg
Cukry 0 g 0 g
 

Alternativy

Hlídání ceny produktu