Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Testosteronový booster Androrganics Megandrol 140 caps

Extrémně silný a maximálně nadupaný testobooster s obrovskou dávkou těch nejúčinnějších látek v podobě 140 kapslí. více


E-shop: - Nedostupné, naskladnění zboží očekáváme 3.4.2024

Prodejny:
  • Brno
  • Ostrava
  • Praha 10
  • Praha 5
  • Vítkov
Na prodejnách
Brno nedostupné
Ostrava nedostupné
Praha 10 nedostupné
Praha 5 nedostupné
Vítkov nedostupné
999 Kč
818,85 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Megandrol je extrémně silný a maximálně nadupaný testobooster nové generace s obrovskou dávkou těch nejúčinnějších látek v maximální možné koncentraci a čistotě. Přestaň tolerovat výrobky, které jednoduše nefungují. Naše revoluční složení přináší nezpochybnitelné výsledky, na rozdíl od všeho, co už jste zkoušeli a zažili.

Garantujeme, že Megandrol je úplný vrchol v kategorii testoboosterů a že nic podobného nikde jinde neseženete! V kombinaci s kvalitní stravou a správným cvičením je Megandrol navržen tak, aby měl tyto účinky:

  • zvyšuje hladinu volného testosteronu
  • maximalizuje výkonnost a sílu
  • podporuje tvorbu svalstva
  • pomáhá snížit tělesný tuk
  • zvyšuje spokojenost a sebevědomí
  • zvyšuje sexuální funkce a libido
  • vhodný pro muže i ženy
  • bez vedlejších účinků, nejedná se o doping

Maca černá peruánská
Účinné látky nacházející se v tomto unikátním extraktu působí na stimulaci výroby testosteronu. Maca černá je silné afrodiziakum a díky lepšímu uvolnění hladkého svalstva podporuje erekci. Zlepšuje cirkulaci krve ve všech částech těla a zásobuje tak organismus důležitými živinami, které jsou pro budování svalstva klíčové.

Protodioscin
Je silný přírodní anabolický steroidní saponin, který zvýšením hladiny testosteronu způsobuje dramatické zvýšení sexuálního libida u mužů a žen všech věkových skupin. Pomáhá kulturistům a sportovcům při tréninkové zátěži, regeneraci a růstu svalové hmoty. Protodioscin se získává z kotvičníku zemního (Tribulus Terrestris) původem z Bulharska. Je to bezpečná přírodní alternativa k syntetickým anabolickým hormonům a nemá žádné známé negativní účinky.

Muira Puama
Používá se jako silný stimulant pro zvýšení libida. Zároveň odstraňuje stres a pomáhá při nervovém vyčerpání a slabosti. Působí také jako antioxidant.

Serenoa plazivá (Saw Palmetto)
Podporuje správné fungování močového ústrojí a prostaty. U mužů podporuje přirozený růst vlasů.

Schizandra čínská
Posiluje činnost jater a organismu celkově. Zvyšuje výkonnost, sílu a vytrvalost. Taktéž zlepšuje prokrvení svalstva díky zvýšení hladiny oxidu dusnatého.

Ženšen pravý
Zvyšuje fyzickou a duševní výkonnost, podporuje činnost mozku, zlepšuje paměťové funkce pozornost. Příznivě působí i na sexuální aktivitu.

Bioperin
Zvyšuje využitelnost všech obsažených látek a zabezpečuje jejich správné vstřebání do organismu. 
 

Dávkování:

  • doporučená denní dávka: 3 až 5 kapslí denně
  • denní dávku rozdělte na dvě části - ráno a po obědě
  • užívejte po jídle a zapijte dostatečným množstvím vody

Tabulka nutričních hodnot:

Doporučená denní dávka: 5 kapslí
Počet dávek v balení: 28
Účinné látky v produktu: v 5 kapslích
Maca peruánská extrakt 1000:1 2 300 mg
Kotvičník zemní extrakt 600 mg
Muira puama extrakt 200 mg
Serenoa plazivá extrakt 200 mg
Schizandra čínská extrakt 200 mg
Ženšen pravý extrakt 95 mg
Bioperin 5 mg

Složení: Maca peruánská (lepidium peruvianum) extrakt, kotvičník zemní (tribulus terrestris) speciálně purifikovaný a upravovaný extrakt z plodů s obsahem 99 % saponinů standardizovaný na protodioscin, muira puama (ptychopetalum olacoides) extrakt, serenoa plazivá (serenoa chinensis) extrakt, ženšen pravý (panax ginseng) extrakt, Bioperine® standardizovaný extrakt černého pepře (piper nigrum) na piperin

Omezení: Není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou rozmanité stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Skladování: Skladovat mimo dosah malých dětí a slunečního záření, v suchu a při teplotě do 25°C. Po odebrání potřebného množství obal ihned uzavřete.

Celková hmotnost obsahu: 122 g

140 kapslí v balení

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 24. 10. 2023

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Ok

Hlídání dostupnosti produktu