Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Instantní nápoj Nutrend Magneslife Active Drink 1x15g

Nápoj v instantní formě s jednoduchým dávkováním ve formě sáčků určený k doplnění důležitých minerálů. více


Příchuť: 

Zvolte variantu produktu

19 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Instantní nápoj Nutrend Magneslife Active Drink je speciální instantní směs důležitých vitamínů a minerálů, jako jsou hořčík a draslík, k přípravě nápoje pro doplnění tekutin a potřebných látek po sportovní aktivitě. Efektivní receptura představuje strategický přístup k vyrovnání negativních účinků vyčerpání a dehydratace.

Obsažené minerály jsou velice důležité právě po sportovní aktivitě kvůli obnově tekutin v těle i pro správnou funkci svalů. Efektivní receptura představuje strategický přístup k vyrovnání negativních účinků vyčerpání a dehydratace.

  • 10 g sacharidů
  • 188 mg hořčíku 
  • 300 mg draslíku 
  • 80 mg vitamínu C
  • 0,7 mg vitamínu B6
  • praktické balení v sáčcích
  • instantní forma k přípravě nápoje

Doporučené dávkování: dávku 15 g rozmíchejte ve 250 ml vody. Maximální denní dávka je 15 g. Nepřekračujte doporučené dávkování!

Použití: doporučenou dávku rozmíchejte ve vodě. Po otevření ihned spotřebujte.

Upozornění: Doplněk stravy, s cukry a sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti do 12 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí.


Složení:
Příchuť citron:
 sacharóza, 33 % isomaltulóza - PalatinoseTM (je zdrojem fruktózy a glukózy), glukonát draselný, 11 % citronan hořečnatý – Aquamin, regulátor kyselosti kyselina citrónová, aroma, chlorid sodný, inulin, kyselina L-askorbová, protispékavá látka oxid křemičitý, sladidlo steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid, barvivo beta karoten. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

Příchuť pomeranč: sacharóza, 33 % isomaltulóza - PalatinoseTM (je zdrojem fruktózy a glukózy), glukonát draselný, 11 % citronan hořečnatý – Aquamin, aroma, regulátor kyselosti kyselina citrónová, chlorid sodný, inulin, kyselina L-askorbová, protispékavá látka oxid křemičitý, sladidlo steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid, barvivo beta karoten. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.


Nutriční hodnoty:

MAGNESLIFE ACTIVE DRINK 100 g 15 g
Energetická hodnota 1342 kJ/315 kcal 201 kJ/47 kcal
Tuky 0 g 0 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 69,0 g 10,4 g
   z toho cukry 67,0 g 10,1 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 1,0 g 0,15 g
Hořčík 1 253 mg = 334 % * 188 mg = 50 % *
Draslík 2 000 mg = 100 % * 300 mg = 15 % *
Vitamin C 533 mg = 666 % * 80 mg = 100 % *
Vitamin B6 4,7 mg = 336 % * 0,7 mg = 50 % *
* Referenční hodnota příjmu

Video

Hlídání ceny produktu