Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Proteinový pudink Nutrend Protein Pudding 5x40g

Vysoký obsah bílkovin, bez umělých barviv či přidaného cukru. Obohaceno o trávicí enzymy, vynikající chuť! více


Příchuť: 

Zvolte variantu produktu

215 Kč
107,50 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Proteinový pudink Nutrend Protein Pudding je lahodná svačinka s vysokým obsahem bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a mají příznivé účinky pro naše kosti. Můžeme jej zařadit jak do klasického redukčního režimu, tak do ketogenní diety. Je vhodný do jídelníčku sportovců, kteří potřebují doplnit bílkoviny, nebo pro všechny, kteří chtějí zpestřit jídelníček a v rámci zdravého životního stylu dodržují pravidelnou stravu. Tento lahodný pudinkový krém si můžete dopřát bez výčitek i jako náhradu za dezert.

  • lahodná proteinová svačina
  • 27 g bílkovin v jedné dávce
  • bez přidaného cukru
  • bez umělých barviv
  • obohaceno o trávicí enzymy DigeZyme®
  • vynikající chuť
  • příprava pouze 2 minuty
  • stačí přidat vodu a zamíchat v šejkru

Obsahuje pětici trávicích enzymů, které jsou s oblibou vyhledávány za účelem snadného a rychlého vstřebávání živin. Tak jako u ostatních našich výrobků jsme se rozhodli jít zdravou cestou, a proto v našem proteinovém pudinku najdete pouze přírodní zdroje barviv, je bez přidaného cukru a bez lepku. Většina z nás také ocení jeho snadnou a rychlou přípravu bez vaření.

Doporučené dávkování: dávku 40 g silně protřepejte v šejkru s 250 ml vody nebo mléka, do zhoustnutí. V závislosti na denní potřebě bílkovin konzumujte 1 - 2 porce denně, mezi jídly. Maximálně 2 dávky denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti do 12 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí.


Složení:

PROTEIN PUDDING příchuť čokoláda+kakao: 35 % mléčný proteinový izolát, 35 % syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje slunečnicový lecitin a protispékavou látku fosforečnan vápenatý), 13 % syrovátkový proteinový izolát (obsahuje slunečnicový lecitin), kakao, zahušťovadlo xanthanová guma, aroma, stabilizátor akáciová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávicích enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy. Může obsahovat stopy sóji.

PROTEIN PUDDING příchuť jahoda: 35 % mléčný proteinový izolát, 35 % syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje slunečnicový lecitin a protispékavou látku fosforečnan vápenatý), 13,5 % syrovátkový proteinový izolát (obsahuje slunečnicový lecitin), zahušťovadlo xanthanová guma, sušené plnotučné mléko, aroma, stabilizátor akáciová guma, koncentrát z červené řepy, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávicích enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy. Může obsahovat stopy sóji. 

PROTEIN PUDDING příchuť vanilka: 35 % mléčný proteinový izolát, 35 % syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje slunečnicový lecitin a protispékavou látku fosforečnan vápenatý), 14 % syrovátkový proteinový izolát (obsahuje slunečnicový lecitin), zahušťovadlo xanthanová guma, sušené plnotučné mléko, aroma, stabilizátor akáciová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávicích enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, barvivo beta-karoten. Může obsahovat stopy sóji.

PROTEIN PUDDING příchuť mango: 35 % mléčný proteinový izolát, 35 % syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje slunečnicový lecitin a protispékavou látku fosforečnan vápenatý), 14,5 % syrovátkový proteinový izolát (obsahuje slunečnicový lecitin), zahušťovadlo xanthanová guma, sušené plnotučné mléko, aroma, stabilizátor akáciová guma, regulátor kyselosti kyselina citronová, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávicích enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, barvivo beta-karoten. Může obsahovat stopy sóji.


Nutriční hodnoty: 

PROTEIN PUDDING - vanilka, jahoda 100 g 1 dávka - 40 g
Energetická hodnota 1 490 kJ/352 kcal 596 kJ/141 kcal
Tuky 4 g 1,6 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g 1 g
Sacharidy 8,1 g 3,2 g
   z toho cukry 5,7 g 2,3 g
Vláknina 6 g 2,4 g
Bílkoviny 68 g 27,2 g
Sůl 1,7 g 0,7 g
Trávicí enzymy 30 mg 12 mg
Poměr ředění: 40 g / 250 ml vody

 

PROTEIN PUDDING - mango 100 g 1 dávka - 40 g
Energetická hodnota 1 479 kJ/350 kcal 592 kJ/140 kcal
Tuky 3,7 g 1,5 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 2,4 g 1 g
Sacharidy 7,7 g 3 g
   z toho cukry 5,3 g 2,1 g
Vláknina 6,1 g 2,4 g
Bílkoviny 68 g 27,2 g
Sůl 1,7 g 0,7 g
Trávicí enzymy 30 mg 12 mg
Poměr ředění: 40 g / 250 ml vody

 

PROTEIN PUDDING - čokoláda + kakao 100 g 1 dávka - 40 g
Energetická hodnota 1 468 kJ/347 kcal 587 kJ/139 kcal
Tuky 3,7 g 1,5 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 2,3 g 0,9 g
Sacharidy 6,7 g 2,7 g
   z toho cukry 4 g 1,6 g
Vláknina 7,6 g 3 g
Bílkoviny 68 g 27,2 g
Sůl 1,6 g 0,6 g
Trávicí enzymy 30 mg 12 mg
Poměr ředění: 40 g / 250 ml vody
 
Hlídání ceny produktu