Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Sluneční brýle Bliz Polarized A Astrid

Stylové brýle s polarizačním filtrem a špičkovou UV ochranou, ideální na běžné nošení nebo třeba řízení! více


699 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Bliz Polarized A Astrid jsou moderní polarizační brýle, které kombinují stylový design s dokonalou ochranou před UV zářením! Polarizační skla jsou specifická tím, že dokáží eliminovat odlesky vznikající odrazem slunečních paprsků od vodních ploch, sněhu, písku a dalších lesknoucích se povrchů. Zorníky z polykarbonátu navíc výrazně zvyšují viditelnost a snižují únavu očí. Brýle tak ocení i řidiči nebo třeba milovníci pláží.

Výborně padnou na obličej, jsou velmi pohodlné a dobře drží. Krom toho jsou díky unisex provedení vhodné pro muže i pro ženy. Nakonec také jistě oceníte i nízkou hmotnost a látkové pouzdro, které najdete v balení.

Výrobce sportovních brýlí Bliz je jedním ze světových lídrů na trhu. Vyrábí technicky propracované sportovní brýle pomocí nejmodernějších technologií a materiálů. Brýle se vyvíjí a testují ve spolupráci s mnoha profesionálními sportovci reprezentačních týmu, například z České republiky, Švédska, Norska, Finska či Kanady.
 

Kategorie slunečních brýlí dle slunečního filtru:

Kategorie 0 – transparentní (průhledné) čočky vhodné pouze jako ochrana před větrem, prachem a nečistotami, ne však před sluncem
Kategorie 1 – lehce zabarvené čočky vhodné pro méně slunečné či oblačné podmínky, rozjasňují a zlepšují viditelnost
Kategorie 2 – tmavší čočky pro slunečné jarní či podzimní dny, vhodné pro řízení nebo jako módní doplněk
Kategorie 3 – nejčastější kategorie slunečních brýlí, vhodné pro slunečné letní dny, méně vhodné za šera nebo horších světelných podmínek
Kategorie 4 – filtr pro extrémní světelné podmínky, kde je slunce nejen velmi silné, ale zároveň se odráží od sněhu, písku či jiného povrchu


Technický popis:

  • polarizační sluneční brýle
  • netříštivé polykarbonátové zorníky
  • 100% UV ochrana
  • skla eliminující odrazy slunečních paprsků
  • zvyšují kontrast a vnímání barev
  • snižují únavu očí
  • vhodné pro řidiče, běžné nošení i na pláž
  • stylový design vhodný pro muže i ženy

 

Parametry

Materiál Polykarbonát
Barva černá
Skla Barevná
Polarizační ano
Fotochromatické ne
Kategorie filtru 3
Pouzdro látkové ano
Pouzdro pevné ne
Pogumované stranice ne
Vyměnitelná skla ne
Čirá náhradní skla ne
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!