Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Nepromokavé ponožky DexShell Terrain Walking Ankle Sock AKCE

Nepromokavé nadkotníkové ponožky do chladného a deštivého počasí, ideální na běh, turistiku a kolo. více


Barva:  Heather Pale Green

Velikost:  XL

790 Kč

960 Kč s DPH

-18%

ušetříte 170 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Nepromokavé ponožky DexShell Terrain Walking Ankle Sock jsou kvalitní 100% voděodolné a větruvzdorné ponožky. Byly speciálně designované na horskou turistiku, čemuž plně přizpůsobily svou konstrukci. Hodí se pro všechny sportovní aktivity, při kterých vám hrozí namočení, zašpinění, špatné počasí nebo příliš náročný terén. Díky nepropustnosti vody jsou mnohem teplejší než klasické ponožky. Skvěle poslouží i pro přechody hor v chladném počasí a zimě. Jednou z jejich největších výhod je bezesporu fakt, že zabraňují vzniku puchýřů a oděrek při dlouhých túrách, zachovávají si totiž stále svou jedinečnou prodyšnost. 
 


Jak to funguje?

Ponožky DexShell jsou třívrstvé. Mezi vnitřní a vnější vrstvou je nalaminována plně nepropustná membrána Porelle. Ta si poradí i s těmi nejextrémnějšími podmínkami a udrží vaše nohy v suchu. I přes to však ponožky mají stále skvělou prodyšnost a jsou velmi všestranné. Nepotřebujete nepromokavou obuv a narozdíl od bot je v případě potřeby snadno sbalíte do batohu.




 

Nepromokavé ponožky DexShell Terrain Walking Ankle Sock si zamiluje řada uživatelů. Pořídit si je můžete místo nepromokavých bot nebo jako pojistku do nich. Jsou lehké a snadno je přenesete v batohu. Díky jedinečným funkčním vlastnostem budou nejlepším společníkem na dlouhé cesty i výlety do přírody. 


Technický popis: 

  • nepromokavé prodyšné ponožky v outdoorovém stylu
  • 100% větruvzdorné a voděodolné 
  • délka nad kotníky 
  • zabraňují vzniku otlaků a puchýřů
  • antibakteriální vlastnosti zamezující zápachu
  • pružná ochranná manžeta zamezující brání vody shora
  • membrána Porelle: 100% nepromokavá, pružná a odolná 
  • vnitřní materiál: 76% Coolmax FX, 24% polyamid 
  • vnější materiál: 59% polyester, 33% polyamid, 4% elastodien, 2% elastan
  • hmotnost: 110 g
  • ideální pro jarní, letní, podzimní a mírné zimní roční období 
  • vhodné pro turistiku, motorkáře, myslivce či cyklisty 


Tepelný komfort: 





 

Velikostní tabulka:

Velikost S M L XL
EU 36 - 38 39 - 42 43 - 46 47 - 49
US 4 - 6 6.5 - 9 9.5 - 12 12.5 - 14.5
cm 22 - 24 24 - 26 26 - 28 28 - 30


Pro maximální životnost ponožek doporučujeme ruční praní. Ponožky je však možné prát v pračce s šetrným pracím programem a teplotou max. 40 °C. Ponožky se nesmí pokládat na přímý zdroj tepla (radiátor, krb apod.), mohlo by dojít ke spečení či odlepení jednotlivých vrstev. Ponožky sušte okapáním. Nejprve je nechte uschnout z vnitřní strany, poté je převraťte a usušte je z vnější strany.


Video


Parametry

Použití Jaro, Léto, Podzim
Materiál vnější Polyester, Polyamid, Elastan, Elastodien
Materiál vnitřní Coolmax Fresh FX, Nylon
Střih vysoké
Vlastnosti nepromokavé, antibakteriální
Určení pánské, dámské

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!