Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské běžecké triko Under Armour W Streaker 2.0 Shift Short Sleeve AKCE

Prodyšné běžecké triko v přiléhavém střihu, s reflexními prvky a raglánovými rukávy. více


1 029 Kč

1 140 Kč s DPH

-10%

ušetříte 111 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámské běžecké triko Under Armour W Streaker 2.0 Shift Short Sleeve je díky svému jedinečnému vzhledu a mimořádným funkčním vlastnostem tím pravým kouskem nejen na sportovní aktivity. Přiléhavý fitted střih hezky obepne vaše tělo, a to bez efektu komprese. Odlehčený materiál Microthread skvěle absorbuje pot a extrémně rychle vysychá, což plně podporuje technologie Moisture Transport System. Díky ní se veškerá vlhkost vašeho těla odvádí na povrch materiálu, čímž vás udržuje v suchu bez jediné kapky potu! Pro trénink za zhoršené viditelnosti jistě přijdou vhod prvky z vysoce reflexního materiálu, které myslí na vaši bezpečnost. Stylový nadčasový design se bude hodit k různým kouskům oblečení, proto se tričko zaručeně hodí do každého dámského šatníku. 


Technický popis: 

  • běžecké triko s krátkým rukávem v přiléhavém fitted střihu 
  • odlehčený materiál Microthread skvěle absorbuje pot a extrémně rychle vysychá 
  • úplet materiálu pro jedinečnou prodyšnost 
  • raglánové rukávy zajišťují maximální pohyblivost 
  • prvky z vysoce reflexivního materiálu pro bezpečný trénink 
  • tvarovaný spodní lem poskytuje lepší krytí 
  • technologie:
    • Moisture Transport System: Technologie odvádí pot na povrch materiálu, díky čemuž lépe schne a udrží vaše tělo déle v suchu. 
    • ThredBorne MICROTHREAD: Speciální materiál vytvořený z inovovaných vláken s vysokou úrovní elasticity a zotavení bez použití elastomeru. 
  • materiál: 93% polyester, 7% elasterell 


Velikostní tabulka (rozměry v cm):

Velikost XS S M L XL XXL
Obvod hrudníku 83 - 85 88 - 90 93 - 95 99 - 103 107 - 110 114 - 118
Obvod pasu 65 - 67 70 - 72 75 - 77 81 - 85 89 - 93 97 - 100
 

Parametry

Určení dámské
Dámské/pánské/dětské Dámské
Vrstvy 1
Materiál Polyester
Odvod potu ano
Zapínání u krku ne
Límeček ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!