Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Recumbent inSPORTline Moriston RMB

Profesionální recumbent s robustní konstrukcí a vlastním generátorem energie, který se stane nepostradatelným strojem i ve vaší posilovně! více


31 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Recumbent inSPORTline Moriston RMB je skvěle vybavený trenažér, který si zamiluje opravdu každý! Nejen, že je stylový a krásně tak doplní každý interiér, ale díky robustní konstrukci s nosností až 150 kg je velmi stabilní, takže si i uživatelé se sníženou pohyblivostí mohou stroj užít naplno. Splní veškerá vaše očekávání - dostanete se s ním rychle do kondice, shodíte přebytečná kila a posílíte svalstvo nohou. 

Trenažér je vybaven 15 kg těžkým setrvačníkem pro plynulý chod a magnetickým brzdným systémem s 20 elektronicky ovládanými úrovněmi odporu. Samozřejmostí je i velmi komfortní sedadlo a díky chytře navržené konstrukci vám tento recumbent zajistí jednoduché nastupování s nástupem pouze několik centimetrů nad zemí! Elektromagnetický brzdný systém zajišťuje maximálně tichý chod a tepovou frekvenci si pohlídáte pomocí snímačů na madlech nebo hrudního pásu (není součástí balení).



Pohodlné a nastavitelné sedlo

Široké sedlo se síťovanou opěrkou je velmi pohodlné, takže bez nepříjemných otlaků vydržíte i dlouhé tréninky. Vzdálenost sedla od pedálů si můžete nastavit přesně podle své výšky, takže si komfortní posed tak najde opravdu každý.
 

  

 

Bohatá programová výbava

Recumbent inSPORTline Moriston RMB vám nabídne 12 přednastavených programů, u kterých si zároveň můžete nastavit zátěž dle svých možností. Dále třeba HRC program, který automaticky mění zátěž tak, abyste stále byli v optimální tepové frekvenci pro spalování tuků. Nastavit si samozřejmě můžete i vlastní program přesně dle svých požadavků.

 



Stabilita a jednoduchý transport

Součástí výbavy recumbentu Moriston jsou transportní kolečka v přední části a úchopové madlo v části zadní, které vám usnadní manipulaci se strojem v prostoru. Pro maximální stabilitu při tréninku je recumbent navíc vybaven vyrovnávači nerovnosti.



 

Šetrný k životnímu prostředí

Recumbent inSPORTline Moriston RMB je vybaven vlastním generátorem energie s baterií a nepotřebuje tak připojení do elektrického zdroje. Energie se vytváří při cvičení na recumbentu. Jednou z výhod takového generátoru je eliminace všudypřítomných kabelů, ať už napájecích, tak i prodlužovacích.






 

Praktické vychytávky

Samozřejmě myslíme i na komfort uživatele. Hned vedle sedla tak najdete držák na láhev, který pomůže při dodržování pitného režimu. Na postranních madlech najdete tlačítka START / STOP umožňující zapnutí či vypnutí programu, aniž byste se museli natahovat k displeji. A nezapomněli jsme ani na techniku! Nad displejem najdete praktický držák na tablet, ve spodní části držák na mobil a díky USB portu, který najdete z boku konzole, si můžete veškerá svá zařízení nabíjet během tréninku. Zároveň vám audio vstup zabudované reproduktory umožní využívat vaše hudební zařízení pro poslouchání oblíbené hudby během tréninku! 
 

 


Klíčové vlastnosti:

  • robustní recumbent pro profesionální či komerční použití
  • velmi tichý chod
  • pohodlné nastavitelné sedlo
  • nastavitelná madla
  • možnost nabíjení telefonu přes USB port
  • nastavení odporu až ve 20 úrovních
  • přehledný displej a bohatá programová výbava
  • HRC program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel byl neustále v optimální zóně tepové frekvence
  • Recovery program: orientační test, který po tréninku vyhodnotí vaši tělesnou kondici
  • počítač zobrazuje: spálené kalorie, rychlost, otáčky za minutu, čas, vzdálenost, výkon ve Wattech, tepovou frekvenci
 

Technický popis:

hmotnost zátěžového kola 15 kg
ovládání zátěže elektronické
počet stupňů zátěže 20
brzdný systém elektro-magnetický (EMS)
volnoběh ano
celkový počet programů 20
přednastavené programy 12
uživatelské programy 1
HRC program ano
WATT program ne
manuální program ano
snímače tepové frekvence ano
držák na lahev ano
stojan na tablet ano
transportní kolečka ano
systém vyrovnání nerovností ano
přijímač hrudního pásu ano, pro nekódovaný analogový 5kHz signál
doporučujeme Sigma 5kHz (dosah 1 metr, s možností výměny baterie) nebo Polar T34 (dosah 4 m, bez možnosti výměny baterie)
hrudní pás součástí balení ne
audio vstup ano
sklápěcí konstrukce ne
celkové rozměry stroje d162 x š71 x v139 cm
rozměry balení d173 x š38 x v83 cm
maximální nosnost 150 kg
maximální výška cvičence 200 cm
hmotnost 75 kg
zdroj napájení vlastní generátor napájení
kategorie SC (dle EN957)
použití profesionální, komerční


Video


Parametry

Hmotnost zátěžového kola (kg) 15 kg
Hrudní pás součástí balení ne
Ovládání zátěže Elektronické
Maximální nosnost (kg) 150 kg
Brzdný systém Magnetický
Ergometr ano
Počet programů 19
Počet stupňů zátěže 20
Snímače frekvence tepu v rukojetích ano
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Kolečka pro snadné přemístění ano
Hmotnost 75 kg
Zdroj napájení Vlastní generátor napájení
Maximální výška cvičence 200 cm
Rozměry po sestavení 162 x 71 x 139
Kategorie využití Komerční

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!