Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka inSPORTline Futurisco 8"

Lehká skládací elektrokoloběžka s rafinovaným designem, nastavitelná výška řídítek, přední i zadní světlo. více


9 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 2 497 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka inSPORTline Futurisco redefinuje design skládacích elektrokoloběžek. Její nápadité elegantní tvary zaujmou už na první pohled. To ovšem nic neubírá na samotné funkčnosti...

Jednoduché složení, kompaktní rozměry a lehoučká (skoro) jak pírko

...s nízkou hmotností 10 kg lze stroj rychle a snadno složit včetně řídítek, jednoduše a bez větší námahy přenášet, uložit do zavazadlového prostoru auta nebo bez problémů převážet ve vlaku či autobuse.

Stojánek? Ale kdeže!

Pokud s koloběžkou pouze na chvíli zastavujete, není potřeba složitě hledat a "nakopávat" stojánek. Spodní část rámu je vytvarována tak, že koloběžka stojí při částečném sklopení.

Komfort především

Jízdu na koloběžce zpříjemňuje odpružení pomocí předního tlumiče. Spolu s přední nafukovací pneumatikou se nemusíte bát kamínků, které koloběžka hravě překoná.

Vše pod kontrolou

Údaje o jízdě pak lze vyčíst z přehledného podsvíceného digitálního displeje. Krom akutální rychlosti a uražené vzdálenosti vidíte například i stav baterie nebo zvolený rychlostní stupeň. Výška řídítek, na kterých je displej umístěn, je snadno přizpůsobitelná různým výškám jezdců tak, aby se každý cítil při jízdě co nejpohodlněji.

Výlety i za šera - buďte vidět!

Dbalo se také na bezpečnost, koloběžka tak disponuje předním i zadním osvětlením. Můžete tak jezdit i po setmění. Zadní světla se navíc automaticky rozsvítí i při brždění. Brzda jako taková je kotoučová a je umístěna v zadním kole. Ovládána je pomocí páčky na řídítkách. Možnost dostat se do nepředvídaného smyku při brždění je minimalizována díky elektronickému ABS systému.

A ještě něco navíc?

Jistě! Z dalšího vybavení totiž určitě potěší protiskluzové gripy řídítek i samotného nášlapu. A aby byla výbava kompletní, nechybí ani blatníky, chránící před stříkající vodou a odlétávajícím prachem.

 

Tento trendový dopravní prostředek si zamilujete - bude skvělým parťákem na cestování po městě a dojíždění do práce či školy.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu hliník
výkon motoru 250 W
typ motoru bezkartáčový
maximální rychlost 25 km/h
rychlostní režimy 15/22/25 km/h
baterie Li-Ion 4,4 Ah, 36 V
dojezd na jedno nabití 12 km
čas pro plné nabití 2-3 h
brzdy zadní kotoučová s elektronickým ABS systémem, zadní nášlapná
pneumatiky přední nafukovací, zadní bezdušová
velikost pneumatik 8" (20,3 cm)
maximální nahuštění 5,6 bar / 80 psi
rozměry nášlapu 41 x 17 cm
výška nášlapu (horní) 10 cm
výška nášlapu (spodní) 6 cm
výška řídítek 92 - 108 cm
šířka řídítek 44 cm
osvětlení přední a zadní světlo, automatické brzdové
rozměry koloběžky 100 x 44 x 92 cm
rozměry složené koloběžky 95 x 17 x 38 cm
minimální doporučená výška jezdce 135 cm
nosnost 100 kg dle normy EN 14619, 110 kg dle dlouhodobého testování
hmotnost 10 kg
další vybavení skládací mechanismus, spodní tvar rámu fungující jako stojánek při částečném sklopení koloběžky, monochromatický podsvícený displej (napájený centrální baterií), přední tlumič, blatníky


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.

 

Recenze

Hodnocení: 3.7

74%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 1. 12. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Při koupi nabídnuté pojištění zdarma, ale ještě, než přišlo zboží, tak e-mailem přišel návrh na uzavření smlouvy, kde uvádějí i následující měsíc první splátku pojištění. Takže klamná informace o pojištění zdarma.

Manuál pouze v cizích jazycích. Pojištění zdarma není až tak zdarma.


Parametry

Maximální nosnost 110 kg
Minimální doporučená výška jezdce 135 cm
Kapacita baterie 4400 mAh
Dojezd 12 km
Maximální rychlost 25 km/h
Hmotnost 10 kg
Výkon motoru 250 W
Velikost kol 8"
Brzdy zadní elektronická
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1000 x 440 x 920 mm
Typ kol nafukovací + bezdušové
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!