Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

3 měsíce členství v Gymbee.cz

Neomezený přístup ke špičkovým online lekcím pro vaše zdraví, krásu a sebevědomí po dobu čtvrt roku. více


500 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

Doporučujeme přikoupit

Popis

3 měsíce členství v Gymbee.cz
Užijte si 90denní neomezený přístup do Gymbee.cz: nové online platformy se špičkovými video lekcemi pro vaše zdraví, krásu, pohodu a sebevědomí. Od meditace po fitness. Od lekcí tvářové gymnastiky po sebeobranu. Cvičte, relaxujte a prospějte své fyzičce i psychice jako ještě nikdy.
 
Co vše najdete na www.gymbee.cz?
Meditace - jóga - fitness - tanec - face fitness - zdravotní cvičení - zdravé pánevní dno - zdravé bříško po porodu - fyzio a masážní cvičení - sebeobrana... a mnoho dalšího. Obsah se neustále rozšiřuje o nové top lekce a lektory.
 
Jak to funguje
Vše, co potřebujete, je připojení k internetu a počítač, notebook, tablet nebo chytrý telefon. Stačí se zaregistrovat na www.gymbee.cz a po kliknutí na jakékoliv video zadat kód poukazu, který dostanete k nákupu. Po uplatnění poukazu se vám odemkne veškerý obsah.
 
Gymbee.cz: Unikátní lekce, které nejsou jinde k mání. Cvičební programy, které běžně stojí tisíce korun. Na jednom místě, kdykoli chcete. S Gymbee šetříte čas i peníze, získáte spokojenější, hezčí a zdravější já, a to vše z pohodlí domova. Nebo odkudkoli se vám zamane.
 



 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

576

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 10. 3. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Jelikož mám menší byt tak ve skladnosti naprostá spokojenost,chtěla jsem pouze na chození, což mě naprosto vyhovuje, postranní madla nevadí,ba naopak jich při chůzi využívám ,ovládání na madle bez problémů ,jen kabel na zapojení by mohl být trochu delší, pro mě zatím vyhovuje a stačí.

Skladnost,na chůzi naprosto vyhovuje

Mohl by být delší kabel k zapojení do elektriky

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!