Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Odrážedlo Yedoo Ambulance AKCE

Odolný ocelový rám, zadní čelisťová brzda, nastavitelná výška sedla, dorazy proti přetočení řídítek, ložiskové hlavové složení. více


2 150 Kč

3 190 Kč s DPH

-33%

ušetříte 1 040 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 537 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Červený kříž – tak malý symbol stačí k tomu, abychom se cítili jako hrdinové. A aby záchranku nepotřebovali potomci ani rodiče, poskytuje speciální edice integrovaného záchranného systému spoustu promyšlených detailů: doraz proti přetočení řídítek, anatomické sedlo navržené pro specifický pohyb nohou dítěte při odrážení, užší náboje, které eliminují případná poranění nohou, nebo ergonomická madla s vyztuženými konci chránícími ruku, zde v jedinečné výstražné barevnosti, i brzdu s juniorskou páčkou. Kromě toho nabízí odrážedlo spousty možností pro rozvoj dítěte a vytvoření zdravých návyků. Přestože má odrážedlo Yedoo Ambulance ocelový rám, váží pouhých 3,7 kg, a to díky hliníkovým ráfkům a dalším odlehčeným komponentům.

Odrážedlo Yedoo Ambulance se může pochlubit nadstandardní výbavou, do které bezesporu patří ložiskové hlavové složení vyznačující se jemným chodem, dlouhou životností a možností instalace dorazů proti přetočení řídítek. Ty vymezují bezpečný úhel pro zatáčení. Přední kolo se tak nedostane do polohy, která by náhle zablokovala jízdu a způsobila podklouznutí odrážedla, v horším případě natlačení řídítek do břicha.

K bezpečnosti přispějí i reflexní prvky a dětská V-brzda s celohliníkovou juniorskou páčkou, která má lehký chod a velikostně odpovídá malým ručkám. Dítě na ni snadno dosáhne a lehký chod umožní efektivní a včasné zastavení za každého počasí. Odrážedlo Yedoo Ambulance má speciálně vytvarované sedlo umožňující lepší pohyb nohou. Sedlovka je zase do rámu zasazena pod specifickým úhlem tak, aby se při zvýšení sedla zvětšil i prostor mezi sedlem a řídítky, a jezdec měl dost místa a pohodlí, přestože z bot, kalhot i košile už dávno vyrostl.

Odrážedlo Yedoo Ambulance splňuje bezpečnostní normy ČSN EN71-1 a EN71-3 zkušeben SZÚ, s.p. a  TZÚS, s.p.


Technický popis:

Doporučený věk 1,5+
Nosnost 50 kg
Min. výška jezdce 85 cm
Hmotnost 3,7 kg
Délka 83 cm
Výška řídítek 51-56 cm
Šířka řídítek 36 cm
Výška sedla 30-41 cm
Rám Hi-ten ocel
Vidlice Hi-ten ocel
Řídítka Hi-ten ocel
Madla YEDOO tvarovaná s rozšířenými konci
Hlavové složení NECO ložiskové s dorazy proti přetočení řídítek
Brzdové páčky TEKTRO alloy
Brzdy 1x mini "V" TEKTRO alloy
Kola 12" / 12"
Ráfky HJC alloy
Náboje ASSESS
Šířka náboje (přední/zadní) 80 / 80 mm
Ložiska ASSESS
Rychloupínací páčky (přední/zadní) Ne / Ne
Pneumatiky (přední/zadní) KENDA s reflexním potiskem
Max. nahuštění (přední/zadní) 2,5 bar / 2,5 bar
Příprava pro držák lahve (závity 2x M5, rozteč 64 mm) Ne
Reflexní prvky Na pneumatikách
Velikost balení 70 x 38 x 15,5 cm

 

Parametry

Brzda ano
Doporučeno od 1,5 roku
Hmotnost 3.70 kg
Maximální nosnost (kg) 50 kg
Rám Kov
Typ kol Nafukovací
Výška sedla od 30 cm
Šířka řídítek 36 cm

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!