Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Integrální přilba W-TEC Vintegra Solid

Účinný uzavíratelný ventilační systém, hledí s přípravou na Pinlock, sluneční clona, vyjímatelné polstrování, bradový deflektor, aerodynamický tvar, výrazný spoiler, rychlopřezka. více


Barva:  matně černá

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

1 790 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Integrální přilba W-TEC Vintegra nabízí agresivní sportovní styl s prvky touringové přilby. S vynikající aerodynamickou konstrukcí a stylovým designovým finišem je vybavena mnoha funkcemi, které zpříjemní Váš zážitek z jízdy. Ihned si lze povšimnout výrazného spoileru a chytře tvarově vyvedených prvků ventilace na horní části přilby. Byla zkonstruována tak, aby splňovala standardy ECE R22.05 a ACU Gold - je navržena s ohledem na Vaši bezpečnost. Krom vysoké kvality vnější skořepiny disponuje i tvarovaným plexisklem s ochranou proti poškrábání, které tak chrání Vaše oči.

Dále je k dispozici praktická sluneční clona, kterou lze jednoduše ovládat z vnějšku přilby. Přilba je vybavena také již zmiňovaným ventilačním systémem, který je uzavíratelný, a udrží Vás v pohodě ve všech podmínkách. To vše doplňuje odnímatelný polstrovaný interiér, čímž je zaručena vysoká míra pohodlí i snadné čištění. Přilba W-TEC Vintegra je tak vynikající volbou pro všechny motorkáře, protože nabízí skvělou kombinaci ochrany, praktičnosti a pohodlí i při zachování vcelku nízké hmotnosti, a Vy se tak vždy budete rádi vracet k projížďkám a dobrodružstvím na silnici.


Technický popis:

  • aerodynamický tvar s výrazným spoilerem
  • uzavíratelný ventilační systém s otvory na bradě a horní části přilby (Crown Ventilation System)
  • výdechy nad i pod spoilerem na zadní části přilby
  • plexi odolné proti poškrábání, odnímatelné, s přípravou pro Pinlock 70 (piny na folie proti zamlžování)
  • sluneční clona s ovládáním na vnější části přilby
  • vyjímatelné polstrování, omyvatelné
  • rychloupínací přezka
  • bradový deflektor
  • materiál skořepiny: ABS
  • hmotnost: 1530 g
  • certifikace: ECE-R 22.05 (bezpečnostní norma pro evropský trh)


 

Recenze

Hodnocení: 4

80%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 5. 4. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

dobrá cena + kvalita

zľava


Parametry

Hmotnost 1530 g
Sluneční clona ano
Odnímatelné polstrování ano
Materiál skořepiny ABS (Akrylonitril-Butadien-Styren)
Větrací otvory ano
Příprava pro interkom ne
Prostor pro dioptrické brýle ne
Homologace ECE ano

Alternativy

Hlídání ceny produktu