Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánská moto bunda W-TEC Rotenhan AKCE

Voskovaná bavlna, rozměrné ventilační panely z komfortně jemné síťoviny, 5 kapes, zesílené prošívané oblasti. více


Barva:  Deep Forest Green

Velikost:  L

2 190 Kč

2 790 Kč s DPH

-22%

ušetříte 600 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 547 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánská moto bunda W-TEC Rotenhan je elegantní, bohatě ventilovaná bunda. Jednou z jejich hlavních výhod totiž jsou rozsáhlé přední i zadní panely a vnitřní podšívka z jemné a komfortní síťoviny. Díky tomu může skrz bundu snadno pronikat svěží vzduch, což přijde vhod především v horkých letních měsících. K tomu lze bundu v deštivých dnech vybavit odnímatelnou nepromokavou membránou. Specialitou je použití voskované bavlny jako jedné z hlavních tkanin. Ta je oproti tradičnímu polyesteru lehčí a ohebnější, takže na těle bunda působí mnohem přirozeněji. Povoskování zase napomáhá nepromokavosti textilie, která ale i tak zůstává prodyšná. Navíc je mimořádně odolná vůči ušpinění.

Kritická dopadová místa bundy jsou vybavena vyjímatelnými pryžovými chrániči (lokty, ramena) a navíc disponují zpevněnou prošívanou vrstvou tkaniny. Bundu lze ještě doplnit o chránič zad (není součástí balení). Vnější část je doplněna o reflexní prvky Visionight, které zvyšují viditelnost ve tmě či za zhoršených světelných podmínek a výrazně tak zlepšují pasivní bezpečnost jezdce. Praktičnost bundy doplňuje velký počet kapes pro veškeré potřebné náležitosti.

Díky stahovacím prvkům na rukávech a na bocích lze velikost bundy upravit přesně podle Vaší anatomie těla. Perfektně Vám tak padne. Moto bunda W-TEC Rotenhan poskytuje vysokou ochranu, funkčnost, styl i komfort, ať už jsou Vaše vyjížďky a výlety jakkoliv náročné.


Technický popis:

  • kvalitní a elegantní bunda
  • vyjímatelné CE chrániče na loktech a ramenech
  • příprava na zádový chránič (není součástí balení)
  • rozměrné ventilační panely z mesh síťoviny na břiše, hrudi, zádech i rukávech
  • odnímatelná nepromokavá membrána
  • 2 přední kapsy na kombinaci zipu a druků
  • 2 vnější náprsní kapsy na druky
  • 1 vnitřní kapsa na peněženku či doklady na suchý zip
  • zesílené prošívané panely na ramenech a loktech
  • regulační pásky v oblasti boků k upravení velikosti
  • rukávy s nastavitelnou šířkou pomocí manžet s přezkou a suchým zipem, rozšiřitelné na koncích pomocí druků
  • reflexní prvky Visionight (na hrudi, rukávech, zádech a zadní části límce)
  • prodyšná vnější síťovina Hard Nylon Mesh
  • prodyšná a příjemně hebká vnitřní síťovina Fix Nylon Mesh
  • materiál: vnější 40% voskovaná bavlna (wax cotton), 60% nylon; podšívka 100% polyester

Velikostní tabulka (rozměry bundy):

  Obvod hrudi (cm) Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Šířka ramen (cm) Délka rukávu (cm) Celková délka (cm)
S 110 104 102 48 61 61
M 114 107 105 49 62 62
L 118 111 108 50 62 63
XL 122 115 111 51 63 64
XXL 127 118 114 52 63 65
3XL 132 122 118 53 64 66
4XL 136 126 122 54 64 67
5XL 140 130 126 55 65 68


Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 27. 7. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

dobre sadne, dostatocne priedusna

zapínacia pracka okolo krku ma veľmi hrubý cvok, ktorý sa veľmi ťažko dostava cez pútko, treba ju postláčať aby sa vošla


Parametry

Ventilace ano
Vyjímatelná vložka ano
Protektory ano
Reflexní prvky ano
Spojení s kalhotami ne
Materiál Nylon, Polyester, Bavlněná voskovaná textilie, Mesh
Vyjímatelné protektory ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!