Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámská kožená moto bunda W-TEC Corallia

V klasickém stylu "křiváku", elegantní prošívané panely, měkká, jemná anilinová hovězí kůže, hebká vnitřní podšívka, 3 kapsy. více


Barva:  Black

Velikost:  XL

4 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 247 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámská kožená moto bunda W-TEC Corallia je stylová bunda v klasickém stylu takzvaného "křiváku". Výrazným prvkem je pro tento typ bundy totiž typické hlavní zapínání, které není umístěno do jejího středu. Vkusný vzhled ještě doplňuje elegantní prošívání.

Její předností je dále krásně měkká anilinová kůže a také komfortní vnitřní podšívka příjemná na dotek. V chladných dnech lze trup bundy vybavit odnímatelnou zateplenou vrstvou.

Kritická dopadová místa bundy jsou vybavena vyjímatelnými pryžovými chrániči (lokty, ramena). Bundu lze ještě doplnit o chránič zad (není součástí balení). Veškeré chrániče lze samozřejmě vyjmout, a pak můžete bundu používat i jako vkusné každodenní oblečení. Praktičnost bundy doplňuje dostatečný počet kapes pro veškeré potřebné náležitosti.

Kožená moto bunda W-TEC Corallia poskytuje bezpečí, funkčnost, neotřelý design i komfort.


Technický popis:

  • kvalitní bunda ve stylu tzv. "křiváku"
  • vyjímatelné CE chrániče na loktech a ramenech
  • příprava na zádový chránič (není součástí balení)
  • odnímatelná zateplená vložka (bez rukávů)
  • 2 přední kapsy na zipy
  • 1 vnitřní kapsa na peněženku či doklady na suchý zip (na zateplené vložce)
  • rukávy rozšiřitelné na koncích pomocí zipu
  • elegantní prošívané panely
  • měkká, jemná anilinová hovězí kůže (tlouštka 0,7-0,8 mm)
  • prodyšná a příjemně hebká vnitřní podšívka Fix Cotton
  • materiál: vnější 100% kůže; podšívka 100% polyester

Velikostní tabulka (rozměry bundy):

  Obvod hrudi (cm) Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Šířka ramen (cm) Délka rukávu (cm) Celková délka (cm)
XS 86 74 84 37 56 52
S 90 78 88 38 57 53
M 94 82 92 39 58 54
L 98 86 96 40 59 55
XL 102 90 100 41 60 57
XXL 106 94 104 42 61 59


Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!