Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrokoloběžka CityBug 2 7,6/7,2" AKCE

Elektrické brzdy, push & pull ovládání, Li-Ion baterie, výkonný motor v zadním náboji, bezdušová kola. více


Barva:  černá

13 990 Kč

21 490 Kč s DPH

-35%

ušetříte 7 500 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 3 497 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrokoloběžka CityBug 2 je skvělým pomocníkem na cesty do školy, do práce, nebo Vám zkrátí cestu po městě. Elektrokoloběžka Citybug Vás povznese zpět do dětských let, ale tak trochu jinak, moderně a elegantně. Skvělý design, jednoduchost a variabilita, to jsou přednosti elektrokoloběžky CityBug. Ovládání je tak jednoduché, že ho zvládne i „malé“ dítě. Elektrokoloběžka se zapíná stiskem tlačítka ve spodní části řídítek. Poté se stačí odrazit a rozjet se. Rychlost se přidává tlakem na řídítka v předním směru, přitažením řidítek k jezdci se rychlost zpomalujete. Rychlost elektrokoloběžky může být až 20 km/h.

Kromě elektronické brzdy se používá zadní brzda, která je umístěná na blatníku. Další předností je skladnost, elektrokoloběžka má dvě možnosti složení, první je takzvaně parkovací, kdy dojde k polosložení a elektrokoloběžka pak samostatně stojí, nebo úplné složení, které slouží pro přepravu třeba v kufru auta, skladování doma, v garáži nebo pro snadné přenášení.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

Baterie Li-on 5,6Ah / 36V
Brzdy elektrické + v zadním blatníku
Dojezd 16-18 km
Hmotnost 12,5 kg
Kola Přední - 7,6" / Zadní - 7,2” (bezdušová)
Motor 250W
Napětí 36V
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Nosnost 120 kg
Řízení push & pull (gyroskop)
Rozměry 100 x 46 x 115 cm
Rychlost 18 - 20 km/h
Typ motoru nábojový
Umístění motoru zadní část


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Kapacita baterie 5600 mAh
Dojezd 18 km
Maximální rychlost 20 km/h
Hmotnost 12.50 kg
Výkon motoru 250 W
Velikost kol 7,6"
Brzdy elektrické, v zadním blatníku
Řízení push & pull (gyroskop)
Rozměry 1008 x 460 x 1150 mm
Typ kol bezdušová
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!